Afișez singurul rezultat

  • Frac negru, guler spitz, lână și mătase

   3,500.00 lei

   Un frac elegant este o piesă de îmbrăcăminte deosebită și sofisticată, potrivită pentru cele mai formale și elegante evenimente.

   Fracul este compus dintr-o jachetă lungă, cu partea din față mai scurtă și o coadă lungă și elegantă în spate. Partea din față a jachetei este tăiată într-un stil drept și curbat, oferind un aspect clasic și rafinat. Coada fracului, denumită și „frack”, este menită să atingă nivelul genunchilor și este o caracteristică distinctivă a acestui tip de costum.

   Culoarea clasică pentru un frac elegant este negrul, însă poate fi întâlnit și în alte nuanțe închise, cum ar fi bleumarinul sau antracitul. Fracul este confecționat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi lâna fină sau amestecurile de lână, care asigură un aspect impecabil și o durabilitate în timp. Accentele elegante, cum ar fi nasturii și cordonul de închidere, sunt de obicei realizate din materiale nobile, precum sideful sau argintul.

   Fracul elegant se asortează de obicei cu o cămașă albă cu nasturi ascunși, o vestă cu rever și pantaloni negri asortați, completând astfel un costum clasic și impresionant.

   Telefon pentru programari non stop la Narman:

    

   +40784 112 236

    

   +40765 338 031

    

   CHECKING IN STORE: Inainte de a plasa o comanda online va rugam sa verificati disponibilitatea masurii printr-un apel telefonic, sau mesaj whatsapp/e-mail/facebook messenger/chat.

    

   Livrare in Romania cu fan courier: 24 de ore .

   Livrare in Romania cu Posta Romana: 3 zile.

   Livrare internationala cu Posta Romana in oricare din cele 28 de tari ale UE: 5 zile lucratoare.